Despre noi

Best Media Production este o companie cu sediul in Bucuresti, specializata in productii video, multimedia, webdesign si transmisii video pe internet (LiveStreaming) destinate pietei romanesti si europene.

Infiintata in 2012, compania Best Media Production beneficiaza de aparatura performanta destinata productiei si postproductiei video, precum si de o echipa de tineri entuziasti, foarte bine pregatiti, cu o mare experienta in televiziune si IT.

Facilitatile noastre includ camere video profesionale Sony si Panasonic, echipamente audio - video indoor si outdoor (macara video, steadycam, travelling, lumini, microfoane, lavaliere, monitoare de control, sonorizare), aparatura foto profesionala Nikon si Canon, statie grafica pentru editare foto si video.

Echipa

  • Florian Vasilache ( coordonator productie, editor )Cu experienta de peste 7 ani in televiziune, Florian s-a orientat spre productia video, initial lucrand ca regizor emisie si editor playlist in mai multe televiziuni, apoi ca editor imagine si cameraman intr-o companie de productie video pentru evenimente si corporate. Astazi detine compania Best Media Production, coordonand activitatea de productie si postproductie video.
  • Gabriel Vidrean ( director de imagine )Cu o bogata experienta de freelancer (operator imagine & fotograf), regizor de emisie, asistent imagine la Antena 1, operator imagine la B1 TV si TVR 1, editor imagine intr-o companie de productie video, fotograf profesionist din 2008, Gabriel ia decizii importante in ceea ce priveste "vizualul" productiei.
  • Echipa BestMediaProduction este alcatuita din personal cu experienta in televiziune, cameramani, sunetisti, regizori, editori, reporteri, garantand reusita evenimentului dumneavoastra, punandu-va la dispozitie toate resursele necesare realizarii lui.